kennis geeft vertrouwen

Over ons

Allround aannemer in cultuurtechniek, GWW en machineverhuur op het gebied van grondwerken.

geschiedenis

Straver & Zn. is in 1970 opgericht door Piet Straver. Hij verruilde zijn vee voor grondbewerkingsmachines. Zijn werkzaamheden bestonden destijds vooral uit agrarisch loonwerk.

Begin jaren 90 werd in onze regio intensief gebouwd aan Vinex-locaties. Het agrarisch loonwerk nam af. Straver & Zn. speelde op deze veranderingen in door in betrekkelijke korte tijd om te schakelen naar civiel- en vooral cultuurtechnische werkzaamheden. Eind jaren 90 was jongste zoon Peter klaar met zijn studie en ging het bedrijf samen met zijn vader runnen.

1970

Oprichting van eenmanszaak Straver & Zn. door Piet Straver

1997

Peter Straver en Piet Straver gaan samen verder in een v.o.f

2009

Straver & Zn. B.V. is VCA* gecertificeerd

2020

Straver & Zn. B.V. bestaat 50 jaar!

1990

Bouw loods en werkplaats op Lekdijk 2

2004

Piet Straver gaat met pensioen, Straver & Zn. wordt een B.V.

2015

Uitbreiding terrein Lekdijk 2

Met Peter zijn achtergrond – HTS GWW – werden de activiteiten breder en intensiever. Met de groei van het aantal werkzaamheden, werden ook meer werknemers in dienst genomen. Extra machines werden aangeschaft. Op kantoor kwamen meer werkzaamheden. Marjan Kat, de vrouw van Peter Straver, nam deze taak op zich.

In 2004 nam Peter het bedrijf over, nadat Piet en Peter het bedrijf samen 7 jaar hadden gerund.

Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een middelgroot aannemings- en verhuurbedrijf en werken we met een team van rond de 17 enthousiaste en gekwalificeerde mensen. Daarnaast huren wij regelmatig mensen in. Zo kunnen we snel inspelen op de vraag van onze opdrachtgevers. 

Wat doen we?

Straver & Zn. B.V. is een allround aannemer in cultuurtechniek, GWW en machineverhuur op het gebied van grondwerken. Binnen onze sector zijn wij gespecialiseerd in het aannemen en uitvoeren van waterbouwkundige werken, zowel in hoofd- als in onderaanneming, én in verhuur van grondverzetmaterieel. Door ons uitgebreide machinepark zijn wij in staat om onze projecten geheel in eigen beheer uit te voeren. Wij staan voor snel, efficiënt, veilig, duurzaam en innovatief werken. We voldoen aan hoge kwaliteitseisen en proberen onszelf dagelijks te verbeteren en te onderscheiden.

Wat wij heel belangrijk vinden is dat onze opdrachtgevers tevreden zijn. Wij vinden dat persoonlijk contact van grote meerwaarde is. Wij doen wat beloofd is, ontzorgen hen door werk uit handen te nemen en leveren werk af wat voldoet aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers. Wij leveren het project op nadat wij voor 100% aan de verwachtingen hebben voldaan.

Kortom, de kennis van Straver & Zn. B.V. op bovengenoemde gebieden is groot. Wij kunnen u een totaalpakket van werkzaamheden aanbieden. Wij beschikken over een groot netwerk van betrouwbare bedrijven waardoor een project snel en flexibel uit te voeren is.

Adres

Lekdijk 2
3401 RN IJsselstein

Telefoon

Zoek je een leerbedrijf of stageplaats?

Bel of mail!